Воскресенье, 05.05.2024, 22:20
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » Зустріч поколінь
13:54
Зустріч поколінь

Другий місяць осені починається з особливої дати. За ініціативою ООН в усьому світі відзначається Міжнародний день осіб похилого віку, а в Україні — також День ветерана. Це не лише можливість нагадати всім про суто людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це — і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь. Так, вже за традицією в цей день колектив дитячого садка "Теремок" м.Іловайська ласкаво запросив у гості працівників дошкільної освіти , які в минулому багато років віддали праці у стінах Теремка. Подарунком для гостей був виступ вихованців садка : пісня "Дощик", "Рушнички", музична пьеса "Журавлик", танок "Ягідки" та "Голуби". Кульмінацією був виступ запрошеного народного хору м.Іловайська під керівництвом О.Фіцури. У музичній залі була створена атмосфера любові та тепла.
Після музичного дійства усіх присутніх було запрошено за солодкий стіл, і за чашкою гарячого чаю гості обмінювалися враженнями та спогадами про минуле та сучасне життєдіяльності дитячого садка "ТЕРЕМКА".

  Сподіваємось , що цей міцний ланцюжок поколінь збережеться  ще багато років.

Пам'ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

Просмотров: 385 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: