Пятница, 19.04.2024, 23:48
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » Щороку в перший день літа відмічається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та найкращих сподівань. Адже саме в дітях ми
14:17
Щороку в перший день літа відмічається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та найкращих сподівань. Адже саме в дітях ми

Щороку в перший день літа відмічається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та найкращих сподівань. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та надій. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків.

2 червня 2014 року до КДНЗ №17 «Теремок»  завітали діти із міста Слов’янська. Діти у супроводі родин Шаповалових та Холодних  прийняли  участь у святкуванні Дня захисту дітей у закладі. Перегляд казкової вистави, цікаві конкурси та ігри викликали у малят радість та задоволення. А завершилось свято іграшками, солодощами від голови міста Іловайська Вітера М.І. та фото на згадку.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об‘єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми.

Просмотров: 534 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: