Воскресенье, 05.05.2024, 18:59
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » Семінар в музеї Іловайська
13:55
Семінар в музеї Іловайська

Краєзнавчий музей - місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Коли проходиш по його залах, то відчуваєш, як дух минулих часів наповнює тебе.
26 вересня 2013 року в Іловайському народному історичному музеї пройшло ПНМК за освітньою лінією «ДИТИНА В СОЦІУМІ» ( керівник - вихователь-методист КДНЗ № 17 «Теремок» Кочетова О.Л.) для вихователів міст Іловайська , Харцизька , Зугреса .
Директор музею Аносова Світлана Дмитріївна провела пізнавальну екскурсію і дала можливість гостям більше дізнатися про історію рідного краю, побачити цікаві експонати. Учасники семінару із захопленням слухали розповідь екскурсовода і мали можливість задати питання. 
   Після екскурсії , керівник ПНМК Кочетова О.Л. розкрила питання щодо форм взаємодії ДНЗ та родини та провела інтерактивні вправи з вихователями " Педагогічне конфетті", у яких вони могли розкрити свої знання та професіоналізм з данного питання, а також поділитися своїм досвідом роботи.

Педагоги висловлюють подяку директору музею  Аносовой С.Д. за проведену екскурсію і вважають, що такі заходи потрібні, так як вони виховують патріотизм у дітей та дорослих  та бажання вивчати історію рідного міста.

Просмотров: 345 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: