Среда, 24.04.2024, 01:41
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » "ПЕРЛИНИ СЛОВА" - творчий вечір за спадщиною Наталі Забіли
14:05
"ПЕРЛИНИ СЛОВА" - творчий вечір за спадщиною Наталі Забіли

Почалася підготовка до фестивалю "Письменники світу", який відбудеться у червні 2014 року. Колектив КДНЗ № 17 "Теремок" м.Іловайська творчо підійшов до вибору письменника та складанню заходів по творчості. Одноголосно педагоги вирішили протягом навчального року ретельніше вивчати спадщину  дитячої поетеси Наталі Забіли. Першим  кроком було створення  у всіх вікових групах куточку Н.Забіли и відео-презентація "Шлях дитячої поетеси. Життя та творчість".  
  20 листопада 2013 року відбувся творчий вечір  конкурс для педагогів   "Перлини слова" , на якому прийняли участь усі вихователі та спеціалісти дитячого садка. Педагоги з бажанням читали вірші поетеси , а наприкінці зустрічі група педагогів показали цілу костюмовану виставу "Плескачик". За усіма виступами слідкувало жюрі у складі : завідувач Коновалова Н.І., вихователь-методист Кочетова О.Л., старша медична сестра Деревянченко Т.Л., які визначили переможців і нагородили  подарунками. По результатам конкурсу було нагороджено : 1 місце - казка "Плескачик" (творча група вихователів під керівництвом Міленької Т.В.), 2-місце -  казка "Олівець-малювець"фіз.керівник Радченко І.В. і 3 місце дісталося двом вихователям Конаковій Г.В. та Слєпцовій Л.А. за виразне читання поезії.  А всіх учасників було запрошено за стіл , щоб за чашкою смачного чаю з пирігом, зробити підсумки та поділитися враженнями від зустрічі. 
      Творчість Н.Забіли вразила своєю багатогранністю та змістом. Тому сподіваємось, що наступні заходи будуть не менш цікавими і відкриють нам нові сторінки життя поетеси.

Просмотров: 780 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: