Воскресенье, 05.05.2024, 03:40
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » ОСІНЬ В ГОСТІ ЗАВІТАЛА
23:21
ОСІНЬ В ГОСТІ ЗАВІТАЛА
      
Ось і прийшов останній місяць осені Листопад  до вихованців КДНЗ № 17 "Теремок" м.Іловайська, і почалися осінні свята!!! Так, 8 листопада 2013 року у музичній залі проходило свято Осені для дітей молодших груп "Веселка" (вихователі Мусатова О.О., Миронова О.М.) та "Сонечко" (вихователі Чирва С.В., Слєпцова Л.А.) . 
Зала прикрашена у осінні барви осені, діти  одягнені у святкові українські костюми, зроблені руками батьків і всі з радістю зустрічали Чарівницю-Осінь , Капітошку та інших казкових героїв . Малята  з бажанням грали у рухливі ігри, співали пісні та кружляли у танках. 
  Кульмінацією свята був подарунок від Осені - кошик із фруктами для всіх малят. Усі присутні були задоволені незабутніми враженнями  і смаком яблук та груш,  який ще довго буде нагадувати про чарівну ОСІНЬ!!!
Про ДНЗ | Переглядів: 2 | Додав: Tutor | Дата: 12.11.2013 Коментарі (0)

31 жовтня 2013р. в ДНЗ № 9 «Казка» були проведені загальні батьківські збори із запрошенням вчителів ЗОШ № 9, 10 м. Зугрес,  з якими дитсадок працює у взаємозв’язку. Важливу роль в забезпеченні наступності дошкільної і шкільної освіти  відіграє детальне вивчення  уявлень батьків і педагогів  один про одного, що приведе їх до взаємодії та розробці спільних рекомендацій.

Вчителі ЗОШ № 10: Лісіцина Ю.О., Морозова І.І., ЗОШ № 9:          Регулич Н.П., Гукасян Л.В. з готовністю відповідали  на численні  питання батьків майбутніх першокласників  щодо адаптування до нових умов.

Завідувач ДНЗ Федченко Л.В. ознайомила батьків закладу  з формами і методами  громадянського виховання дошкільнят. Почуття Батьківщини починається з відношення до самих близьких людей  - мами, тата, дідуся, бабусі, ці коріння зв’язують його рідною домівкою, рідним містом, країною.

Практичний психолог Марущенко Н.В. доповіла батькам  про необхідність  сприятливого психологічного клімату в сім’ї. Атмосфера  в родині  має істотний вплив  на психічне та фізичне здоров’я малюка. Мікроклімат  сім’ї творять члени кожної сім’ї, а саме від їхніх зусиль залежить яким він буде.

На загальних батьківських зборах було ухвалено склад  загального батьківського комітету закладу на 2013-2014н.р.. 

Про ДНЗ | Переглядів: 2 | Додав: Tutor | Дата: 12.11.2013 Коментарі (0)

1 листопада 2013 року у КДНЗ № 17 "Теремок"м.Іловайська  відбулася батьківська конференція  по підведенню підсумків роботи за 2012-2013 н.р. та ознайомленню з завданнями на новий 2013-2014 навчальний рік. 

       Зустріч почалася із виступу вихованців ДНЗ, які порадували батьків яскравими танцями та піснями. На конференції були присутні батьки, члени колективу дитячого садка, а також зам.Голови виконкому  Семьонов П.В., який відповів на усі питання присутніх, а найважливіше питання було "Капітальний ремонт крівлі "Теремка".  Потім   зі звітом виступила завідувач КДНЗ № 17 Коновалова Н.І. Після доповіді завідуючої слово взяла вихователь-методист Кочетова О.Л. і запропонувала батькам подивитися відео-презентацію, щодо виконаної роботи за минулий рік. 
       Далі виступила Голова батьківського комітету КДНЗ № 17 Селезньова Є.В. ,вона висловила слова вдячності від імені батьків щодо роботи усіх працівників закладу, материнського тепла й чуйності по відношенню до малят ,  Селезньова Є.В. звітувала про витрачені батьківські кошти у минулому році та оголосила . які проблеми стоять у майбутньому  часі. 
     "Працюючи разом-Ми все подолаємо!" - таким висловом закінчилася батьківська конференція, і будемо вірити , що так воно і буде.

Просмотров: 676 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: