Воскресенье, 05.05.2024, 18:52
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » "Насильство у родині-проблема сучасності"
13:58
"Насильство у родині-проблема сучасності"

"На жаль, статистика неповна є. Ми не знаємо, скільки фактів насильства є насправді. Тому що насильство в більшості випадків замовчується. Багато жінок не вважають по відношенню до себе насильством, коли їх б’ють чоловіки. Багато дітей не можуть сказати про насильство публічно, тому що вони не розуміють, що відбувається по відношенню до них.”

  29 жовтня 2013 року у ЗОШ № 13 м.Іловайська відбулося ПНМК для вихователів за освітньою лінією "Дитина у соціумі" керівник Кочетова О.Л. Темою зустрічі була "Насильство у родині- проблема сучасності". Керівник Кочетова О.Л. розкрила теми : Діти і сімьї . які знаходяться в складних життєвих обставинах"та "Просвітницько-профілактична робота з дітьми та батьками", провела вправи "Мозковий штурм", "Асоціації", разом з педагогами створила алгоритм дії вихователя ДНЗ у разі виявлення ознак насильства над дітьми. На семінар було запрошено практичного психолога ЗОШ № 13 Олійник С.С. та бібліотекаря Бойко О.Є.. Олійник С.С. розкрила тему "Насильства та його видів" , Корекційна роботи із школярами" , а бібліотекар підготувала виставку літератури з поданої теми. 
   Підводячи підсумки, педагоги підкреслили собі, що питання насильства над дітьми є суттєвим і у подальшому більш детальніше будуть приділяти уваги цьому питанню.

Просмотров: 567 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: