Воскресенье, 05.05.2024, 04:10
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » ІНТЕГРОВАНА ДІЯЛЬНІСТЬ "БАРВИ ОСІННЬОГО ЛІСУ!!!"
23:20
ІНТЕГРОВАНА ДІЯЛЬНІСТЬ "БАРВИ ОСІННЬОГО ЛІСУ!!!"

       

Щодня діти, завдяки вихователям, пізнають у стінах дитячого садка все більше і більше нового. Ось і  5 листопада 2013 року  у КДНЗ № 17 "Теремок" м.Іловайська не був виключенням. Діти старшої групи "Рушничок" разом з вихователем Стебловською Л.В. опинилися у справжній осінній казці: група прикрашена під осінній ліс, на килимі лежить різнокольорове листя, звучить мелодія «Лебідь» Сенс-Санс, вихователь заводить дітей. Музика затихає. 
 ....Вони слухали шелест листя, звуки лісу, ділилися вивченими віршами про осінь, танцювали, а потім зустрівши Лісовичка, відправилися у творчу майстерню, з великим інтересом виготовили подарунки -осінні візерунки для мешканців лісу.

Вихователь Стебловська Л.В. готовлячи таку подорож для малят, ставила мету: вчити дітей працювати з природним матеріалом (листя, трава, квіти); закріплювати вміння складати візерунок з рослинних форм, вдосконалювати навички роботи з природним матеріалом, продовжувати розвивати творчість, мислення, посидючість, спостережливість, художній смак, створити емоційний відгук на явища природи, виховувати доброзичливі і дружні взаємини між дітьми. 
   Спостерігаючи за роботой та результатом вихованців, можна із сміливістю сказати, що із завданням  впоралися. І хочеться, щоб такі види діяльності ставали повсякденною формою роботи. Бо казка творить ДИВА!!!

Просмотров: 648 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: