Воскресенье, 05.05.2024, 15:00
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2014 » Июль » 5 » Фестиваль «Усі прапори світу - в гості до дітей України»
13:47
Фестиваль «Усі прапори світу - в гості до дітей України»

31 травня та 1 червня 2013 року в м.Харцизьку проходив Фестиваль «Усі прапори світу - в гості до дітей України» для дітей 19 дитячих садків ( Харцизька, Іловайська, Зуївки, Зугреса) .

Кожному дитячому саду була надана можливість протягом 10 хвилин продемонструвати національний костюм і уявити візитну картку - презентацію про країну. Так, глядачі познайомилися з безліччю країн: Італією, Вірменією, Австрією, Іспанією, Грецією, Бразилією, Білоруссю, Росією, Індією, Данією, Японією, Арабськими Еміратами, Грузією, Узбекистаном, Китаєм, Францією,Молдовою,  Туреччиною, Африкою. Зал був повний глядачів(повний аншлаг!) . Приходили і прості відвідувачі - ті, хто знали про фестиваліь з анонсів . Відірватися від споглядання краси національного колориту, хороводів, пісень і частувань було важко.

КДНЗ № 17 «Теремок» м. Іловайська був учасником цього фестивалю і представляв традиції сонячної  Вірменії. Чудові костюми, якісно зроблені презентації порадували  журі та глядачів. Вийшло справжнє театралізоване свято, що розкрило  талани  нашихдітей  і педагогів.

Хочеться відмітити, що на святі було багато почесних гостей та організаторів:  народний депутат України Владислав Лук'янов, міський голова Валерій Дубовий, заступники міського голови Світлана Нетреба та Сергій Шупік, начальник відділу освіти Бикова Л.В., методист ММК Красна О.В.,  які поділилися своїми враженнями від побаченого та побажали подальшої творчої наснаги.

Переможених на фестивалі не було - перемогли всі! Про це  ближче до завершення оголосила ведуча, нагородивши всіх учасників. Всі учасники були нагороджені дипломами , іграшками та солодкими призами.

  Заряду позитиву повинно вистачити як мінімум на рік, тобто до наступного дитячого фестивалю .

Просмотров: 433 | Добавил: woman-star | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: